Φιλοσοφία

Φιλοσοφία

Το 1983 ξεκινήσαμε τη δημιουργία του φροντιστηρίου Πάπυρος στη Βούλα με στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας διδασκαλίας και την επιτυχία των μαθητών μας. Βασισμένοι στην πολυετή μας πείρα στο χώρο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης αλλά και στις επιτυχίες μας προσφέρουμε τα εξής:

Μονομερή τμήματα και γκρούπ 2-3 μαθητών

Κατανοώντας τις ανάγκες των μαθητών δημιουργούμε ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα για καλύτερη προετοιμασία και διαρκή βελτίωση των μαθητών.

Συνεχής συνεργασία καθηγητή – μαθητή

Ο καθηγητής συνεργάζεται στενά με τους μαθητές και αντιμετωπίζει με τον καθένα χωριστά τις ιδιαίτερες δυσκολίες του, με αποτέλεσμα την ψυχολογική στήριξη και την εμψύχωση του που είναι απαραίτητα για την πρόοδο του.

Τακτική ενημέρωση γονέων

Κατά τακτά διαστήματα ενημερώνουμε τους γονείς για την πορεία των μαθητών όπου παραδίδουμε και αναλυτικές βαθμολογίες.

Προγραμματισμός στη διδασκαλία και σύγχρονοι μέθοδοι διδασκαλίας

Βασικό ρόλο παίζει ο σωστός προγραμματισμός στη διδασκαλία της ύλης, που βοηθάει στην οργανωμένη μάθηση και στην απόκτηση αυτοπεποίθησης.

Διαρκής έλεγχος των μαθητών με διαγωνίσματα προσομοίωσης

Η συνεχής παρακολούθηση της προόδου των μαθητών μέσω διαγωνισμάτων στα πρότυπα των πανελλαδικών εξετάσεων βοηθάει στην καλύτερη αφομοίωση της ύλης από τον μαθητή, καθώς επίσης συντελεί ώστε το φροντιστήριο να έχει ολοκληρωμένη εικόνα για την συνολική πορεία του.

Καταρτισμένο διδακτικό προσωπικό

Το διδακτικό προσωπικό επιλέγεται με αυστηρά κριτήρια. Όλοι οι καθηγητές μας διαθέτουν εμπειρία, μεταδοτικότητα και αγάπη για διδασκαλία.

15,530

Μαθητές

39

Χρόνια Επιτυχιών
x
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τους Όρους χρήσης. Ok